Inspiratie

Kerstversiering onder de $100: 10 Ideeën voor uw Kerstmis huis!

Er is iets met de kerstperiode dat uw huis tot een magische plek maakt. Misschien zijn het de twinkelende lichtjes, de felrode linten, de sneeuwval of dat alles bij elkaar. Hoe dan ook, het versieren van je huis tijdens de kerstperiode is een van de leukste dingen om te doen. Met zoveel versieringen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn, hoeft het niet duur te zijn om je huis met kerstversieringen te versieren. In feite zijn er tal van manieren waarop u geld kunt besparen op last minute kerstversiering dit jaar. We hebben een aantal nuttige tips voor u verzameld over hoe u geweldige aanbiedingen voor goedkope kerstdecoraties onder $100 kunt krijgen en een spectaculaire weergave in uw huis kunt creëren deze december!

Plan vooruit en stel een budget vast

De beste manier om binnen het budget te blijven en niet te veel uit te geven aan versieringen is vooruit plannen. Begin met het zoeken naar uitverkoop en aanbiedingen voor versieringen voordat oktober zelfs maar begint. Je kunt ook aan vrienden en familie vragen of ze nog versieringen hebben die ze dit jaar niet gaan gebruiken. Onthoud dat u decoraties altijd kunt hergebruiken om uw huis feestelijker te maken voor de feestdagen, waardoor u meer geld bespaart.

Denk bij het vaststellen van een budget na over hoeveel geld u wilt uitgeven aan decoraties, maar houd ook in gedachten hoeveel tijd u wilt besteden aan het zoeken naar ze. Als u de kosten laag probeert te houden, wacht dan geduldig op de uitverkoop of koop gebruikte versieringen. U kunt ook uw vrienden en familie vragen of ze nog versieringen hebben die ze niet meer gebruiken, en als ze die hebben, zijn ze meer dan waarschijnlijk bereid om ze gratis aan u te geven.

Blijf geduldig en wees flexibel

Als je een deal vindt voor versieringen die je leuk vindt, ga ze dan niet meteen kopen. Houd de voorraad in de gaten en wacht op een uitverkoop. Hetzelfde geldt voor versieringen die u al hebt. Als u bijvoorbeeld een vesttrui hebt die als kerstboomrok kan worden gebruikt, gooi die dan niet weg. U kunt er gemakkelijk een decoratieve kerstboomrok van maken door de randen dicht te naaien of vilt aan de randen te lijmen.

Als je veel tijd en geduld hebt, kun je geweldige aanbiedingen voor decoraties vinden. U kunt ook oude versieringen gebruiken die u al hebt om geld te besparen op nieuwe versieringen.

Versieringen kopen tijdens de zomer.

Wacht niet tot het laatste moment om versieringen te kopen. U kunt in de zomer geweldige aanbiedingen voor decoraties vinden zoals in veel tuicentra kan je veel kersthuisjes van Lemax vinden. Detailhandelaren zien het grootste deel van hun verkoop in de zomermaanden, en ze willen hun winsten hoog houden. Ze zullen hun artikelen vaak afprijzen om plaats te maken voor nieuwe voorraad, waardoor hun artikelen veel goedkoper worden. Kijk ook uit naar de uitverkoop van versieringen voor buiten. Kerstversiering voor buiten is meestal ook goedkoper om in de zomer te kopen.

U kunt ook grote deals vinden op decoraties door te winkelen bij kringloopwinkels en garage verkoop. U vindt versieringen van alle soorten en maten op dit soort winkels. Als u bij een kringloopwinkel koopt, vergeet dan niet te vragen of ze versieringen hebben, want ze zijn misschien niet uitgestald zoals in een nieuwe winkel. U kunt ook uw vrienden en familie vragen of zij nog versieringen hebben die zij niet meer gebruiken. Vaak kun je die gratis krijgen.

Waar vind je goedkope kerstversiering?

Je kunt bijna overal goedkope kerstversiering vinden. Veel grote tuincentra hebben goedkope versieringen en Lemax kerstdorpjes. U kunt ook online winkelen via Amazon of eBay. U kunt ook bij uw plaatselijke kringloopwinkel kijken voor versieringen. Misschien kunt u zelfs versieringen vinden in uw plaatselijke dollar store.

U kunt ook oude decoraties hergebruiken om geld te besparen op nieuwe decoraties. U kunt kerstkaarten gebruiken om kerstplacemats of een kerstboomrok te maken. U kunt ook oude cadeauzakjes gebruiken om cadeaus in te verpakken, of cadeaupapier gebruiken om uw open haard mee te bedekken.

Vinyl raambekleding of decoratie.

Ben je je ramen aan het versieren maar wil je niet veel geld uitgeven aan versieringen? Probeer dan vinyl raambekleding te gebruiken. U kunt geweldige aanbiedingen vinden voor dit soort decoraties bij uw plaatselijke dollar store of online. U kunt ook handdoeken of tafelkleden met een kerstthema gebruiken als versiering voor uw ramen.

Kartonnen buisdecoratie met geurkaars

Als u op zoek bent naar een goedkope decoratie voor in uw huis, probeer dan eens een geurkaars in een kartonnen koker te maken. Je kunt deze decoratie gemakkelijk maken van een lege wc-papier- of papieren handdoekrol. U kunt gesmolten was in de koker gieten en laten afkoelen, en vervolgens een geurkaars in het midden plaatsen.

Je kunt een kartonnen buis ook gebruiken om een feestelijke kransversiering te maken. Je kunt decoratief papier of stof aan de buitenkant van de koker lijmen en hem dan aan je deur hangen voor een mooie display.

Maak een krans van blikjes

Als je op zoek bent naar een decoratieve slinger om boven een open haard of deuropening te hangen, maar er niet veel geld aan wilt uitgeven, probeer dan eens een slinger met blikjes te maken. Je kunt elk type blik gebruiken, maar als je je slinger zilverkleurig wilt, gebruik dan zilverkleurige blikken. Je kunt deze slinger gemakkelijk maken met dingen die je waarschijnlijk al in huis hebt. Je hebt een schaar, blikjes en touw nodig. Begin met het knippen van een strook stof of een lang stuk papier en wikkel dat om het blikje heen om het vast te zetten. Knip het touw in het midden door, bind het ene eind om het blikje, knip het extra touw af en bind het andere eind om een ander blikje. Maak er zoveel als je nodig hebt om in de ruimte te passen.

Maak een leuke adventskalender

Als je kinderen hebt, kun je een leuke adventskalender maken om de dagen tot Kerstmis af te tellen. U kunt deze adventskalender maken met bouwpapier, stickers met een kerstthema en decoratieve voorwerpen zoals een kerstboomornament of een kerstfiguurtje. U kunt ook cadeauzakjes gebruiken om uw adventskalender items te houden.

Voor elke dag kan uw kind een nieuw voorwerp of decoratie met betrekking tot Kerstmis openen. Uw adventskalender kan ook een manier zijn om uw kinderen te leren over het kerstseizoen en de betekenis achter de versieringen. U kunt praten over de versieringen en wat ze voorstellen. U kunt uw kinderen ook zelf de voorwerpen voor hun adventskalender laten uitzoeken.

Maak een kerstkussen

Als je je bank aan het versieren bent voor de feestdagen, probeer dan eens een kerstkussen te maken. U kunt eenvoudig een kerstkussen maken door een kussensloop te naaien of een kussen in decoratieve stof te wikkelen. Je kunt ook een decoratief item zoals een rieten mand of decoratief beeldje gebruiken om een kussen te maken.

Als je geen tijd hebt om een kussen te maken, kun je ook decoratieve kerstkussens kopen in winkels. Je kunt ook een kussen maken van een oude trui of vest. Knip de trui gewoon uit elkaar en naai hem weer aan elkaar als kussen. Je kunt ook een oud overhemd gebruiken om een kussen te maken.

Maak kerstslingers met tijdschriften

Als je je huis wilt versieren met slingers, maar niet veel geld wilt uitgeven, probeer dan tijdschriften te gebruiken. U kunt kleurrijke vakantieafbeeldingen uit tijdschriften knippen en ze aan een koord van garen of bindgaren plakken om een slinger te maken. Je kunt ook kleurrijke afbeeldingen uitknippen en ze op kartonnen buizen plakken om een slinger te maken. Je kunt ook een slinger maken met tijdschriften door kleurrijke afbeeldingen op een stuk karton te plakken.

Je kunt tijdschriften ook gebruiken om decoratieve kransen te maken. Knip kleurrijke afbeeldingen uit tijdschriften en plak ze op een stuk karton om een krans te maken. Je kunt ook afbeeldingen uit tijdschriften op een stuk stof plakken om een krans te maken.

Kerstversiering maken van kinderkunst

Als je kinderen hebt, kun je gemakkelijk kerstversieringen maken van hun kunstwerken. U kunt papieren sneeuwvlokken, kerstbomen, papieren kettingen en nog veel meer maken van de kunstwerken van uw kinderen. U kunt de kunstwerken van uw kinderen gebruiken voor inpakpapier, of u kunt ze als decoratie aan de muur hangen. U kunt ook kerstversieringen maken van oude shirts, jeans, en andere kledingstukken.

Maak een kerststuk

Als u uw eetkamertafel of keukentafel aan het versieren bent, probeer dan eens een kerstmiddenstuk te maken. U kunt een houten dienblad of een decoratieve kom gebruiken om een middenstuk te maken. U kunt ook een vaas of decoratieve kom te gebruiken om een centerpiece te maken. U kunt decoratieve items zoals dennenappels, appels, kaneelstokjes, of zelfs een oude trui of vest trui te gebruiken om een feestelijke centerpiece te maken. U kunt ook verse bloemen gebruiken om een mooi middenstuk voor de feestdagen te maken.

U kunt ook kaarsen gebruiken om te versieren voor Kerstmis. Probeer uw keuken te versieren met geurkaarsen voor een feestelijke geur. U kunt ook versieren met kaarsen in uw slaapkamers door het plaatsen van een op elk nachtkastje.