Ideeën voor tuinmeubelen
Tuinmeubelen

Ideeën voor tuinmeubelen

Als u moeite heeft om het juiste meubilair voor uw tuin te vinden, overweeg dan de volgende ideeën voor tuinmeubelen. Modulaire hoekontwerpen zijn veelzijdig en kunnen op ongebruikte plaatsen worden geplaatst. Een opvallend contrast van een crèmekleurige wand tegen een zwarte tafel en een urn gevuld met verbena zorgt voor de finishing touch. Je kunt een stof kiezen die vuil- en waterafstotend is, of een zachte, fluweelachtige stof die perfect is voor in de tuin.

Als je met een beperkt budget werkt, overweeg dan om te investeren in een uitklapbare tafel. Deze zijn handig voor kleine ruimtes en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Opvouwbare tuinmeubelen zijn meestal niet duur en zijn er in verschillende stijlen. Uitschuifbare tafels en klapbanken zijn ideaal voor incidenteel gebruik. Ze kunnen in verschillende maten en stijlen worden gekocht om aan de behoeften van verschillende gezinnen te voldoen. Voor een traditionele uitstraling kun je een houten pallet kopen en deze op een melkkrat plaatsen.

Een andere geweldige optie voor tuinmeubelen is een salontafel van pallets. Dit kan worden opgebouwd uit een of twee pallets, en dan worden poten toegevoegd voor ondersteuning. Vervolgens kan de tafel worden geverfd om te passen bij de esthetiek van de tuin. Een tafel gemaakt van pallets is een geweldige manier om oud hout te recyclen en geeft je tegelijkertijd een stijlvol meubel voor je buitenruimte. Het is zowel een milieuvriendelijke optie als een budgetvriendelijke oplossing.

Kunststof meubels zijn een andere geweldige optie voor tuinmeubelen. Dit materiaal is betaalbaar, lichtgewicht en onderhoudsarm. Je kunt het het grootste deel van het jaar buiten laten staan, maar je moet het op winderige dagen beveiligen. Je kunt er ook voor kiezen om meer kleurrijke kussens of kussens te krijgen die passen bij de rest van het decor in je tuin. Als je je zorgen maakt over het milieu, overweeg dan om je tuinmeubelen te schilderen. Deze opties zien er geweldig uit in combinatie met een decoratief buitentapijt of vloerkleden.

Een hangstoel is een andere goede optie. Deze hangstoel van 100% katoen is versierd met kwastjes en mesh voor een Bohemian look. Ze zijn comfortabel en kunnen zelfs dienen als een plek om wat vrijetijdsactiviteiten te doen. Voeg wat kleurrijke lichten, kussens en een hangmatdeken toe om de look af te maken. Je kunt de stoel zelfs versieren met een kleurrijke bloem of hanger. Door een hangstoel te kiezen die bij de rest van het decor past, wordt de hele ruimte leuker.

Rotan is een andere onderhoudsarme optie voor tuinmeubelen. Meestal weerbestendig, rotan meubelen zijn gemakkelijk te onderhouden en gemakkelijk schoon te maken. Het ziet er ook elegant uit in combinatie met een grote, bijpassende tafel. Rotanmeubels zijn zeer comfortabel en het hout is gemakkelijk schoon te houden. Het heeft echter regelmatig onderhoud nodig en kan groezelig worden bij vochtig Brits weer. Als je je buitenruimte wat volwassener wilt maken, overweeg dan rieten meubels.

Rotan is geen geelachtig hout, dus maak je geen zorgen als de kleur je niet bevalt. Zwart gekleurde kussens zijn gemakkelijk schoon te maken en zullen niet vervagen of vlekken geven. Als je tuin klein en krap is, kies dan voor compacte rotanmeubels voor jou en je vrienden. Voor een elegante touch kunt u een salontafel of parasolschaduw toevoegen. Traditionele tuinmeubelen zijn ook een goede optie.