Tuinplanten

Beste Kunstmatige Kerstboom – Wat u moet weten alvorens uw aankoop te doen

In uw streven om uw huis er feestelijker uit te laten zien en aan te laten voelen, overweegt u dit jaar misschien om in een kunstboom te investeren. Aangezien deze bomen gemakkelijker op te slaan zijn dan hun natuurlijke tegenhangers en aanzienlijk minder kunnen kosten dan een echte – tussen $50 en $200 afhankelijk van de grootte en kwaliteit. In feite hebben kunstkerstbomen de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Immers, echte bomen kunnen rommelig zijn, duur in onderhoud en vereisen veel ruimte voor opslag. Er is echter een grote verscheidenheid aan kunstbomen op de markt vandaag de dag met verschillende voor-en nadelen voor elk type.

Waar moet je op letten als je een kunstkerstboom koopt?

Er zijn verschillende dingen die u in gedachten moet houden bij het winkelen voor een nep kerstboom. De eerste is het type boom dat u wilt kopen. Er zijn verschillende kunstkerstboom outlets om uit te kiezen. Het type boom dat u kiest zal veel van zijn andere eigenschappen bepalen, zoals zijn kleur en stijl, of hij geschikt is voor gebruik binnenshuis of buitenshuis, enz. U moet ook rekening houden met de grootte van de boom, aangezien kleinere bomen meestal minder duur zijn dan grotere. Vervolgens moet u de prijs van de boom in overweging nemen – u kunt goedkope kunstkerstbomen vinden vanaf ongeveer $25. Naarmate de prijs stijgt, neemt ook de kwaliteit toe. Prijs niet altijd correleren met kwaliteit, maar u kunt verwachten om meer te betalen voor een hogere-end product. U zult ook willen overwegen hoe de boom zal worden gebruikt, want binnen- en buitenbomen kunnen verschillende eisen hebben. Je moet er ook zeker van zijn dat de boom de nodige certificaten heeft voor binnen- of buitengebruik. Ten slotte wil je ook de esthetiek van de boom in overweging nemen. Dit omvat het kleurenschema van de boom, de vorm en de versieringen. U wilt er zeker van zijn dat de boom past bij het thema van uw huis en past in de ruimte die u beschikbaar heeft.

Plastic kerstboom – Voor- en nadelen

Er zijn vele soorten kunstkerstbomen op de markt – laten we daarom beginnen met plastic kerstbomen. Dit type boom is samengesteld uit een netmateriaal met lange vezels die samengevoegd worden om de takken van de boom te vormen. De takken worden vervolgens bedekt met een plastic coating om ze een realistischer uiterlijk te geven. Hoewel plastic kerstbomen meestal minder duur zijn dan andere soorten kunstbomen, bieden ze ook minder in termen van esthetiek en levensduur. Plastic bomen zijn er in verschillende kleuren, waaronder groen, rood, blauw en wit. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende hoogtes, dus je moet in staat zijn om er een te vinden die past bij uw ruimte eisen. Ondanks hun lagere prijskaartje zijn kunststof bomen niet zo duurzaam als bomen op vezelbasis. Ze kunnen na verloop van tijd ook vervagen en minder levendig worden naarmate ze ouder worden.

Nepkerstboom – Voor- en nadelen.

Nepkerstbomen bieden veel van de voordelen van echte bomen. Zo hoeft u ze maar een paar minuten schoon te maken, in plaats van uren. Bovendien zijn nepkerstbomen allergievriendelijker en duurzamer dan echte bomen. Ze hoeven niet te worden bewaterd of uitgebreid te worden onderhouden en kunnen jaar na jaar worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de levensduur. Nepbomen zijn echter geen pasklare oplossing en zijn misschien niet voor iedereen geschikt. Ze zijn er in zowel voorverlichte als onverlichte versies, en ze zijn er in een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren. U moet beslissen welk type boom u wilt en vervolgens een boom vinden die bij uw ruimte en decor past.

PVC Kerstboom – Voor- en nadelen

PVC kerstbomen zijn gemaakt van synthetische materialen die zo gevormd zijn dat ze op echte bomen lijken. Ze zijn ongelooflijk levensecht en worden vaak gebruikt als bruiloftdecoratie tijdens het vakantieseizoen. Ze zijn flexibel, gemakkelijk te vervoeren en betaalbaarder dan sommige andere opties. PVC kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gebogen en gevormd om aan uw ruimtevereisten te voldoen. Het grootste nadeel van pvc-bomen is echter dat ze niet zo duurzaam zijn als permanente kerstbomen en om de paar jaar moeten worden vervangen. Bovendien hebben ze niet dezelfde levensduur als echte bomen en bieden ze niet dezelfde milieuvriendelijke ervaring.

Glasvezelboom – Voor- en nadelen

Bomen van glasvezel worden van dezelfde materialen gemaakt als andere kunstbomen en zijn zeer duurzaam. Ze zijn ongelooflijk levensecht en kunnen in vele kleuren worden geverfd. Bomen van fiberglas kunnen worden gebogen en gevormd om aan de eisen van de ruimte te voldoen en gaan vele jaren mee. Kunstbomen van fiberglas zijn echter een van de duurdere opties en zijn misschien niet geschikt voor kleinere ruimtes. Ze zijn niet vooraf verlicht en u moet voor elke tak een apart lichtsnoer kopen.

LED Kunstkerstboom – Voor- en nadelen

LED kunstkerstbomen zijn een combinatie van alle voordelen die andere soorten bomen bieden. Ze zijn duurzaam, komen in een verscheidenheid van kleuren en stijlen, en kan worden gebogen en gevormd om uw ruimte eisen te passen. Ze zijn ook voorverlicht, gemakkelijk schoon te maken en verbruiken weinig energie, waardoor ze een milieuvriendelijke optie vormen. Ze zijn echter ook een van de duurste opties op de markt. U zult ook rekening moeten houden met de grootte van de boom – grotere bomen zullen duurder zijn dan kleinere.

Conclusie

Om uw kerstboom te versieren zijn er ook nog een aantal kerstverlichting outlets. Over het geheel genomen is de beste kunstkerstboom er een die aan uw ruimte- en decorvereisten voldoet en tegelijkertijd een realistische ervaring biedt die nog jaren meegaat. Afhankelijk van uw budget en behoeften, is er een grote verscheidenheid van kunstmatige bomen beschikbaar om uit te kiezen. U kunt PVC bomen vinden die net zo betaalbaar zijn als kerstbomen van synthetische materialen. U kunt ook high-end kunstbomen vinden die de bank niet zullen breken.